Tilojen vuokrat ja vuokraehdot

Tilojen vuokrat riippuvat tapahtuman luonteesta, ajankohdasta ja vuokrattavasta tilasta. Hintoihin sisältyy salin av-laitteiden käyttö (pois lukien suoratoisto [striimaus] ja etäkokoukset).

Lisätietoja tilojen vuokrista saa sähköpostilla tieteidentalo@tsv.fi.

Tilan varaaminen

Tilavaraus tulee tehdä viimeistään 14 vuorokautta ennen tilaisuutta.

Tiloja voi vuokrata ainoastaan sähköisellä tilavarauslomakkeella tai sähköpostilla tieteidentalo@tsv.fi. Tilavaraus on voimassa vasta sen jälkeen, kun vahtimestari on lähettänyt varausvahvistuksen sähköpostitse.

Tilat voidaan erikseen sopimalla varata myös alustavasti, kun tapahtuman vahvistusajankohdasta sovitaan varauksen yhteydessä. Peruutusehdot koskevat myös alustavia varauksia.

Vuokraehdot

Tiloista veloitetaan aina täysiltä tunneilta. Yli neljä tuntia kestävistä tilaisuuksista myönnetään viiden prosentin alennus koko tilaisuuden hinnasta

Tilaisuuksissa on aina oltava vastuuhenkilö, jonka nimi ilmoitetaan tilaa varattaessa.

Lyhyitä TSV:n jäsenseuran omia kokouksia lukuun ottamatta kaikista tilaisuuksista on toimitettava ohjelma- ja järjestäjätiedot vahtimestarille, joka vahvistaa tilan hinnan tietojen toimittamisen jälkeen. Kaikki ohjelman järjestäjien tiedot tulee olla vahtimestarien tiedossa.

TSV ei ole velvollinen hankkimaan vuokraajalle korvaavaa tilaa omien tilojensa ulkopuolelta, jos vuokratun tilan käyttäminen estyy TSV:stä riippumattomasta syystä (esimerkiksi vesivahinko, tulipalo tai muu ylivoimainen este).

Aulapalvelu ja pääovet suljetaan arkisin klo 18.00, jonka vuoksi paikalla tilaisuudessa on oltava viimeistään klo 17.45.

Tilojen vuokraehdot jäsenseuroille

  • Jäsenseuran hallituksen kokoukset, johtokunnan kokoukset ja pienet palaverit: 1 sali maks. 2 tuntia / maksuton pienissä saleissa
  • Jäsenseuran kevätkokous, vuosikokous tai seuran oma vuosimerkkitilaisuus: 1 sali maks. 4 tuntia / maksuton pienissä saleissa
  • Jäsenseuran jäsenilta tai esitelmätilaisuus: 1 sali maks. 2 tuntia / maksuton pienissä saleissa
  • Jäsenseuran oma ns. tiede- tai tutkimuspäivä: 1 iso tai keskikokoinen ja enintään 3 pientä salia maks. 8 tuntia / maksuton pienissä saleissa
  • Jäsenseuran tilankäyttö koulutusta varten: 1 iso tai keskikokoinen tai 2 pientä salia maks. 8 tuntia / maksullinen (jäsenseuran hinnoilla)
  • Yhteistilaisuus TSV:n jäsenseuran ja muun tahon kanssa: 1 iso tai keskikokoinen tai 2 pientä salia maks. 8 tuntia / maksullinen (jäsen + muut hinnoilla)
  • Lauantaipäivätilaisuus on maksullinen (jäsenseuran hinnoilla)

Peruutusehdot

Laskutamme vähintään yhden tunnin hinnan ja enintään puolet varauksen hinnasta, jos peruutusta ei ole tehty vähintään viikkoa ennen varattua aikaa. Jos käyttämätöntä varausta ei ole peruutettu, veloitamme koko hinnan.

Laskutus

Toimitamme tilavuokralaskun sähköisesti ilmoitettuun laskutusosoitteeseen tapahtuman jälkeen. Lasku lähetetään ensisijaisesti verkkolaskuna tai sähköpostitse PDF-tiedostona tapahtuman jälkeisellä viikolla.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.