Tilojen vuokrat ja vuokraehdot

Tilojen vuokrat riippuvat vuokrattavasta tilasta ja ajankohdasta, alkaen 62,40 euroa / tunti (sis.alv). Hintoihin kuuluvat av-laitteet (pois lukien salin 104 suoratoistopalvelu ja salin 313 videoneuvottelu) sekä vahtimestarin palvelut.

Lisätietoja tilojen vuokrista saa seuraavasti:

Tilavaraus (puhelimitse klo 8-16):

(09) 228 69 264
(09) 228 69 265 tai
050 4080 557

Tilavaraus on voimassa vasta sen jälkeen, kun Tieteiden talo on lähettänyt varausvahvistuksen sähköpostitse.

Alustavat varaukset

  • Tilat voidaan sopimuksen mukaan varata myös alustavasti sovittaessa tapahtuman vahvistusajankohdasta varauksen yhteydessä. Peruutusehdot koskevat myös mahdollisia alustavia varauksia.

Vuokraehdot

  • Veloitamme täysiltä tunneilta. Yli neljä tuntia kestävistä tilaisuuksista myönnetään 5%:n alennus koko tilaisuuden hinnasta
  • Tilaisuuksissa on aina oltava vastuuhenkilö, jonka nimi ilmoitetaan tilaa varattaessa.
  • Lyhyitä seuran omia kokouksia lukuun ottamatta kaikkien tilaisuuksien ohjelma on toimitettava vahtimestarille, joka vahvistaa hinnan vasta, kun ohjelma ja kaikki järjestäjätahot ovat tiedossa.
  • TSV ei ole velvollinen hankkimaan vuokraajalle korvaavaa tilaa omien tilojensa ulkopuolelta, jos vuokratun tilan käyttäminen estyy TSVstä riippumattomasta syystä (esim. vesivahinko, tulipalo tai muu ylivoimainen este)

Peruutusmaksu

Laskutamme vähintään yhden tunnin hinnan ja enintään puolet varauksen hinnasta, mikäli peruutusta ei ole tehty vähintään viikkoa ennen varattua aikaa. Jos käyttämätöntä varausta ei ole peruutettu, veloitamme koko hinnan.

Jäsenseuroille tilojen käyttö on arkisin pääosin maksutonta, seuraavin poikkeuksin:

  • Yhdessä muiden yhteisöjen kanssa järjestettävistä tilaisuuksista peritään hinnaston mukainen vuokra
  • Salista 104 peritään vuokraa maanantaista torstaihin klo 8-16, sali on maksuton klo 16–20. Perjantaisin sali 104 on jäsenseuroille maksuton klo 8-20.

Laskutus

  • Toimitamme tilavuokralaskun tilaisuudesta paperilaskuna tai sähköisesti ilmoittamaanne laskutusosoitteeseen tapahtuman toteuduttua. Lasku lähetetään ensisijaisesti verkkolaskutusosoitteeseenne tapahtumanne jälkeisellä viikolla.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.