Tilojen vuokrat ja vuokraehdot

Tilojen vuokrat riippuvat vuokrattavasta tilasta ja ajankohdasta. Hintoihin sisältyy av-laitteiden käyttö (pois lukien salin 104 suoratoistopalvelu ja salin 313 videoneuvottelu), vahtimestarin palvelut ja siivous.

Lisätietoja tilojen vuokrista saa puhelimitse arkisin klo 10-16 seuraavista puhelinnumeroista:

(09) 228 69 264
(09) 228 69 265

Jäsenseuroille tilojen käyttö on arkisin pääosin maksutonta. Vuokra kuitenkin peritään seuraavissa tapauksissa:

  • Yhdessä muiden yhteisöjen kanssa järjestettävistä tilaisuuksista peritään hinnaston mukainen vuokra.

  • Salista 104 peritään vuokraa maanantaista torstaihin klo 8-16 välisenä aikana. Salin käyttö on kuitenkin maksutonta klo 16–20. Perjantaisin sali 104 on jäsenseuroille maksuton klo 8-20.

Muita tietoja tiloista voi katsoa saliesittelyistä.

Tilan varaaminen

Tiloja voi vuokrata sähköisellä tilavarauslomakkeella. Tilavaraus on voimassa vasta sen jälkeen, kun Tieteiden talo on lähettänyt varausvahvistuksen sähköpostitse.

Tilat voidaan erikseen sopimalla varata myös alustavasti, kun tapahtuman vahvistusajankohdasta sovitaan varauksen yhteydessä. Peruutusehdot koskevat myös alustavia varauksia.

Vuokraehdot

Tiloista veloitetaan aina täysiltä tunneilta. Yli neljä tuntia kestävistä tilaisuuksista myönnetään viiden prosentin alennus koko tilaisuuden hinnasta

Tilaisuuksissa on aina oltava vastuuhenkilö, jonka nimi ilmoitetaan tilaa varattaessa.

Lyhyitä TSV:n jäsenseuran omia kokouksia lukuun ottamatta kaikista tilaisuuksista on toimitettava ohjelma- ja järjestäjätiedot vahtimestarille, joka vahvistaa tilan hinnan tietojen toimittamisen jälkeen. Kaikki ohjelman järjestäjien tiedot tulee olla Tieteiden talon tiedossa.

TSV ei ole velvollinen hankkimaan vuokraajalle korvaavaa tilaa omien tilojensa ulkopuolelta, jos vuokratun tilan käyttäminen estyy TSV:stä riippumattomasta syystä (esimerkiksi vesivahinko, tulipalo tai muu ylivoimainen este).

Peruutusehdot

Laskutamme vähintään yhden tunnin hinnan ja enintään puolet varauksen hinnasta, jos peruutusta ei ole tehty vähintään viikkoa ennen varattua aikaa. Jos käyttämätöntä varausta ei ole peruutettu, veloitamme koko hinnan.

Laskutus

Toimitamme tilavuokralaskun tilaisuudesta joko paperilaskuna tai sähköisesti ilmoitettuun laskutusosoitteeseen tapahtuman jälkeen. Lasku lähetetään ensisijaisesti verkkolaskutusosoitteeseen tapahtuman jälkeisellä viikolla.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.